Ocelová pánev Mineral, de BUYER

11. července 2015 v 14:16 | Team

Ocelová pánev Mineral B Element, de Buyer

Pánve Mineral B Element ve stručnosti:

Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety.
Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku.
Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE.
Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí.
Ekologické a recyklovatelné.
Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné.
Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek.
Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti.
Vynikající tepelná vodivost.
Robustní provedení, velmi dlouhá životnost

Kde koupit ocelové pánve Mineral ?

Pánev zakoupíte na www.abckuchyne.cz







Mineral B Element je pro domácí použití ještě vylepšena o povrchovou úpravu na bázi včelího vosku pro extra nepřilnavé vlastnosti. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické,BIO a recyklovatelné.

Mineral B Element je série ocelových pánví francouzské firmy de Buyer. Společnost de Buyer je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny.

Když se pánev rozpálí na více než 140°C, tak se připravované pokrmy následkem zkaramelizování přírodních šťáv velmi rychle zatáhnou na povrchu. Vytvoří se krusta zabraňující vysušení pokrmu uvnitř. Výsledkem je na povrchu opečený a křupavý pokrm s jemným a vláčným středem. Perfektní na opékání masa, přípravu křupavých palačinek nebo chutných omelet.

Jak správně používat pánve Mineral B Element:




Pánev vypláchněte vařící vodou a dobře osušte. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1cm a zahřívejte asi 5 minut. Olej vylijte a pánev vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Čím častěji budete pánev používat, tím lepší budou výsledky při vaření. Čím černější bude vnitřní povrch, tím lepší nepřilnavé vlastnosti bude mít. Pánev nemyjte v myčce na nádobí, ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat.



Postup při vaření:

Pánev s trochou oleje zahřejte. Až bude dostatečně rozpálená, opečte pokrm zprudka z obou stran. Ztlumte teplotu a dopékejte dle potřeby.



Péče po použití:

Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Následně ihned otřete utěrkou, aby si pánev zachovala své vlastnosti a předešli jste vzniku rzi.



Čištění a údržba:

Použijte hrubou mořskou sůl (bez vody), kterou vložíte do pánve a 1:30 min zahřívejte na vysoký stupeň. Následně vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Hrubá mořská sůl odstraní připečené zbytky a nežádoucí pachy. Následně potřete olejem a uskladněte na suchém místě.


POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce na nádobí!

Celý sortiment ocelových pánví naleznete na www.abckuchyne.cz

Váš team ABC Kuchyně.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama